조달기관
입찰 마감날짜
오픈날짜
2025-02-04 14:10:00
수령일
2025-02-04 14:00:00
남은 시간
2주 후
Боловсролын сургалтын байгууллагын хоол үйлдвэрлэлд нийлүүлэх хүнсний бүтээгдэхүүн /Нийслэлийн ерөнхий боловсролын сургуулийн үдийн хоол/
Төрийн худалдан авах ажиллагааны газар
Бараа
ТХААГ/20240502008
Улсын төсвийн хөрөнгө оруулалт
4,285,000
4,285,000
Ерөнхий гэрээний арга
Цахим
Тендер хүлээн авч байгаа
입찰 공고 Тендер шалгаруулалтын урилга & Тендер шалгаруулалтын явц
ТЕНДЕР ШАЛГАРУУЛАЛТЫН ЗАРЛАЛ
Огноо: 2025 оны 01 сарын 14 -ны өдөр
Тендер шалгаруулалтын нэр: Боловсролын сургалтын байгууллагын хоол үйлдвэрлэлд нийлүүлэх хүнсний бүтээгдэхүүн /Нийслэлийн ерөнхий боловсролын сургуулийн үдийн хоол/
Тендер шалгаруулалтын дугаар: ТХААГ/20240502008
Тендер шалгаруулалтын нэр: Боловсролын сургалтын байгууллагын хоол үйлдвэрлэлд нийлүүлэх хүнсний бүтээгдэхүүн /Нийслэлийн ерөнхий боловсролын сургуулийн үдийн хоол/
Тендер шалгаруулалтын дугаар: ТХААГ/20240502008
1. Төрийн худалдан авах ажиллагааны газар нь тендер шалгаруулалтын баримт бичигт заасан шаардлага, шалгуур үзүүлэлт хангасан аж ахуй эрхлэгчийг тендер ирүүлэхийг урьж байна.
2. Тендер шалгаруулалт нь дараах багцуудаас бүрдэнэ:
Дотоодын үйлдвэрээс худалдан авах бараа байгаа бол тодорхой бичих:
#SUBTENDER_DOMESTIC#
3. Тендерийг 2025 оны 02 сарын 04 -ны өдрийн 02 цаг 00 минут –аас өмнө тендер шалгаруулалтын баримт бичигт заасан хэлбэрээр ирүүлэх ба тендерийн нээлтийг 2025 оны 02 сарын 04 -ны өдрийн 02 цаг 10 минут -т худалдан авах ажиллагааны цахим систем (www.tender.gov.mn)-ээр зохион байгуулна.
4. Тендерийн хувилбарт саналыг зөвшөөрөх эсэх: Зөвшөөрөхгүй
5. Гадаадын этгээд тендер ирүүлэх эрхтэй эсэх: Эрхгүй
6. Тендер нь түүнийг нээснээс хойш [ажлын 30 ба түүнээс дээш] өдрийн хугацаанд хүчинтэй байхаар тендерт заах ба тендерийн баталгааны мэдэгдэл ирүүлнэ.
7. Ерөнхий гэрээний хүчинтэй байх хугацаа: жил.
8. Сонирхогч этгээд худалдан авах ажиллагааны цахим системээр тендер шалгаруулалтын баримт бичигтэй үнэ төлбөргүй танилцах эрхтэй бөгөөд үйлчилгээний хураамж "50,000 төгрөг"-ийг төлснөөр тендер шалгаруулалтад оролцох эрхтэй болно.
2. Тендер шалгаруулалт нь дараах багцуудаас бүрдэнэ:
- Багц №1: Сүү-1л
- Багц №2: Сүү-180мл
- Багц №3: Сүү 200мл
- Багц №4: Сүү 250мл
- Багц №5: Тахианы гуяны цул мах-20 кг
- Багц №6: Тахианы мөч -10кг
- Багц №7: Таван цул-10кг
- Багц №8: Нимгэн хавтгай хэрчсэн үхрийн мах - 10кг
- Багц №9: Нарийн гонзгой хэрчиж бэлтгэсэн үхрийн мах-10 кг
- Багц №10: Машиндсан мах- Үхэр-10 кг
- Багц №11: Нимгэн хавтгай хэрчсэн хонины мах- 10 кг
- Багц №12: Нарийн гонзгой хэрчсэн хонины мах- 10 кг
- Багц №13: Машиндсан мах-Хонь 10кг
- Багц №14: Гурил БГТ-075 /10 кг/
- Багц №15: Гурил БГТ-075 /25кг/
- Багц №16: Гоймон-300гр
- Багц №17: Гоймон- 2.5кг
- Багц №18: Цагаан будаа -10кг
- Багц №19: Цагаан будаа- 25кг
- Багц №20: Шар будаа /25 кг/
- Багц №21: Хөц будаа-/10кг/
- Багц №22: Аарц-5кг /шүүсэн/
- Багц №23: Ааруул- 10кг
- Багц №24: Ааруул-5кг
- Багц №25: Ээзгий-5кг
- Багц №26: Тараг-1л
- Багц №27: Тараг-150±10 гр
- Багц №30: Мөөг -1кг
- Багц №31: Ургамалын тос- 1л
- Багц №32: Ургамалын тос- 5л
- Багц №33: Өндөг -30ш
- Багц №34: Луувангийн нухаш- 200гр
- Багц №35: Элсэн чихэр-5кг
- Багц №36: Элсэн чихэр-10кг
- Багц №37: Хэрчиж бэлтгэсэн байцай- 5кг
- Багц №38: Бөөрөнхий сонгино- 5кг
- Багц №39: Хэрчиж бэлтгэсэн төмс-5кг
- Багц №40: Угааж цэвэрлэсэн төмс-10кг
- Багц №41: Хэрчиж бэлтгэсэн хүрэн манжин-5кг
- Багц №42: Хэрчиж бэлтгэсэн шар манжин-5кг
- Багц №43: Хэрчиж бэлтгэсэн шар лууван-5 кг
- Багц №44: Угааж цэвэрлэсэн шар лууван-20кг
- Багц №45: Улаан лооль-5кг
- Багц №46: Ангилан ялгасан цэцэгт байцай /Брокколи/-5кг
- Багц №47: Хөлдөөсөн цагаан цэцэгт байцай /Брокколи/-3кг
- Багц №48: Хөлдөөсөн ногоон хулуу-3кг
- Багц №49: Хөлдөөсөн шар хулуу-3кг
- Багц №50: Хөлдөөсөн брокколи-3кг
- Багц №51: Хөлдөөсөн цэвэр бууцай-3кг
- Багц №52: Шар луувангийн цэвэр шүүс /5литр/
- Багц №53: Шар луувангийн цэвэр шүүс /10литр/
- Багц №54: Шар лууван жимсний нектар /5литр/
- Багц №55: Шар лууван жимсний нектар /10литр/
- Багц №56: Чацаргана, шар луувангийн өтгөрүүлсэн шүүс /5литр/
- Багц №57: Чацаргана, шар луувангийн өтгөрүүлсэн шүүс /10литр/
- Багц №58: Хөлдөөсөн бууз-5кг /Үхрийн мах/
- Багц №59: Хөлдөөсөн банш 5кг /Үхрийн мах/
- Багц №60: Бөөрөнхий мах-5кг
- Багц №61: Котлет-5кг
- Багц №62: Тефтель-5кг
- Багц №63: Үхрийн гуя
- Багц №64: Үхрийн хаа
- Багц №65: Үхрийн жижиглэсэн булууны яс- 5кг
- Багц №66: Хонины гулууз мах
- Багц №67: Цагаан будаа-50кг
- Багц №68: Шар будаа-50 кг
- Багц №69: Хөц будаа-/25 кг/
- Багц №70: Хэрчсэн гурил-5кг
- Багц №71: Хэрчсэн гурил-10кг
- Багц №72: Алим-1кг
- Багц №73: Гадил-1кг
- Багц №74: Цагаан лийр-1кг
Дотоодын үйлдвэрээс худалдан авах бараа байгаа бол тодорхой бичих:
#SUBTENDER_DOMESTIC#
3. Тендерийг 2025 оны 02 сарын 04 -ны өдрийн 02 цаг 00 минут –аас өмнө тендер шалгаруулалтын баримт бичигт заасан хэлбэрээр ирүүлэх ба тендерийн нээлтийг 2025 оны 02 сарын 04 -ны өдрийн 02 цаг 10 минут -т худалдан авах ажиллагааны цахим систем (www.tender.gov.mn)-ээр зохион байгуулна.
4. Тендерийн хувилбарт саналыг зөвшөөрөх эсэх: Зөвшөөрөхгүй
5. Гадаадын этгээд тендер ирүүлэх эрхтэй эсэх: Эрхгүй
6. Тендер нь түүнийг нээснээс хойш [ажлын 30 ба түүнээс дээш] өдрийн хугацаанд хүчинтэй байхаар тендерт заах ба тендерийн баталгааны мэдэгдэл ирүүлнэ.
7. Ерөнхий гэрээний хүчинтэй байх хугацаа: жил.
8. Сонирхогч этгээд худалдан авах ажиллагааны цахим системээр тендер шалгаруулалтын баримт бичигтэй үнэ төлбөргүй танилцах эрхтэй бөгөөд үйлчилгээний хураамж "50,000 төгрөг"-ийг төлснөөр тендер шалгаруулалтад оролцох эрхтэй болно.
Монгол, Улаанбаатар, Баянзүрх дүүрэг, 1-р хороо , Энхтайваны өргөн чөлөө, Засгийн газрын 9б байр, 210
51-260056, 51-263032, 51-263026, 51-263022
51-260056, 51-263032, 51-263026, 51-263022
Холбогдох баримт бичгүүд Баримт бичиг, тодруулга, техникийн тодорхойлолт, зураг төсөв
Баримт бичгийн төрөл | Баримт бичиг | Үүсгэсэн огноо | Татах |
---|---|---|---|
Тендерийн баримт бичиг | ТББ нийслэл.pdf | 25-01-15 12:01 |
Энэ тендер шалгаруулалтад захиалагчаас тодруулга оруулаагүй байна.
Баримт бичгийн төрөл | Баримт бичиг | Үүсгэсэн огноо | Татах |
---|---|---|---|
Тендерийн баримт бичиг | Техникийн тодорхойлолт.pdf | 2025-01-15 12:01 |