Organizational information
Registration number
9044744
Organization tree
Боловсролын ерөнхий газар
Budget governor
Deadline for submission of bid
Нээлт хийх огноо
2025-01-24 11:00:00
Receive date
2025-01-24 09:30:00
Үлдсэн хугацаа
3 days from now
Дотуур байрны хүнс
Өвөрхангай аймгийн Баянгол сумын ерөнхий боловсролын сургууль
Бараа
ӨВАБСЕБС/20250202003
Урсгал төсөв
75,213,500
75,213,500
Харьцуулалтын арга
Цахим
Тендер хүлээн авч байгаа
Tender notice Тендер шалгаруулалтын урилга & Тендер шалгаруулалтын явц
ТЕНДЕР ШАЛГАРУУЛАЛТЫН ЗАРЛАЛ
Огноо: 2025 оны 01 сарын 20 -ны өдөр
Тендер шалгаруулалтын нэр: Дотуур байрны хүнс
Тендер шалгаруулалтын дугаар: ӨВАБСЕБС/20250202003
Тендер шалгаруулалтын нэр: Дотуур байрны хүнс
Тендер шалгаруулалтын дугаар: ӨВАБСЕБС/20250202003
1. Өвөрхангай аймгийн Баянгол сумын ерөнхий боловсролын сургууль нь тендер шалгаруулалтын баримт бичигт заасан шаардлага, шалгуур үзүүлэлт хангасан аж ахуй эрхлэгчийг тендер ирүүлэхийг урьж байна.
2. Тендер шалгаруулалт нь дараах багцуудаас бүрдэнэ:
Дотоодын үйлдвэрээс худалдан авах бараа байгаа бол тодорхой бичих:
#SUBTENDER_DOMESTIC#
3. Үнийн санал дуудах ажиллагаанд шаардлагатай оролцогчийн тоо: [үнийн санал дуудах ажиллагаа хүчин төгөлдөр байхад шаардлагатай оролцогчийн тоог бичих]
4. Үнийн санал дуудах ажиллагааг 2025 оны 01 сарын 24 -ны өдрийн 11 цаг 00 минут –д эхлүүлж, [хоёроос доошгүй цаг байхаар заана] хугацаанд зохион байгуулна.
5. Тендерийг 2025 оны 01 сарын 24 -ны өдрийн 09 цаг 30 минут –аас өмнө тендер шалгаруулалтын баримт бичигт зааснаар илгээх ба тендерийг 2025 оны 01 сарын 24 -ны өдрийн 11 цаг 00 минут -д нээнэ.
6. Тендерийн хувилбарт саналыг зөвшөөрөх эсэх: Зөвшөөрөхгүй
2. Тендер шалгаруулалт нь дараах багцуудаас бүрдэнэ:
- Багц №01: Сүү, сүүн бүтээгдэхүүн
- Багц №02: махан бүтээгдэхүүн
- Багц №03: Талх нарийн боов
- Багц №04: Хүнсний ногоо
- Багц №05: Хүнсний үндсэн бүтээгдэхүүн
Дотоодын үйлдвэрээс худалдан авах бараа байгаа бол тодорхой бичих:
#SUBTENDER_DOMESTIC#
3. Үнийн санал дуудах ажиллагаанд шаардлагатай оролцогчийн тоо: [үнийн санал дуудах ажиллагаа хүчин төгөлдөр байхад шаардлагатай оролцогчийн тоог бичих]
4. Үнийн санал дуудах ажиллагааг 2025 оны 01 сарын 24 -ны өдрийн 11 цаг 00 минут –д эхлүүлж, [хоёроос доошгүй цаг байхаар заана] хугацаанд зохион байгуулна.
5. Тендерийг 2025 оны 01 сарын 24 -ны өдрийн 09 цаг 30 минут –аас өмнө тендер шалгаруулалтын баримт бичигт зааснаар илгээх ба тендерийг 2025 оны 01 сарын 24 -ны өдрийн 11 цаг 00 минут -д нээнэ.
6. Тендерийн хувилбарт саналыг зөвшөөрөх эсэх: Зөвшөөрөхгүй
7. Гадаадын этгээд тендер ирүүлэх эрхтэй эсэх: Эрхгүй
8. Тендер нь түүнийг нээснээс хойш ажлын 30 ба түүнээс дээш өдрийн хугацаанд хүчинтэй байхаар тендерт заана.
9. Сонирхогч этгээд худалдан авах ажиллагааны цахим системээр тендер шалгаруулалтын баримт бичигтэй үнэ төлбөргүй танилцах эрхтэй бөгөөд үйлчилгээний хураамж "50,000 төгрөг"-ийг төлснөөр тендер шалгаруулалтад оролцох эрхтэй байна .
8. Тендер нь түүнийг нээснээс хойш ажлын 30 ба түүнээс дээш өдрийн хугацаанд хүчинтэй байхаар тендерт заана.
9. Сонирхогч этгээд худалдан авах ажиллагааны цахим системээр тендер шалгаруулалтын баримт бичигтэй үнэ төлбөргүй танилцах эрхтэй бөгөөд үйлчилгээний хураамж "50,000 төгрөг"-ийг төлснөөр тендер шалгаруулалтад оролцох эрхтэй байна .
Монгол, Өвөрхангай, Баянгол сум, 6-р баг , Их ширээ, 501, 5
88569096
admin4840226@medle.mn
88569096
admin4840226@medle.mn
Холбогдох баримт бичгүүд Баримт бичиг, тодруулга, техникийн тодорхойлолт, зураг төсөв
Баримт бичгийн төрөл | Баримт бичиг | Үүсгэсэн огноо | Татах |
---|---|---|---|
Тендерийн баримт бичиг | ДОТУУР БАЙР БАРИМТ БИЧИГ.pdf | 25-01-21 04:01 |
Энэ тендер шалгаруулалтад захиалагчаас тодруулга оруулаагүй байна.
Баримт бичгийн төрөл | Баримт бичиг | Үүсгэсэн огноо | Татах |
---|---|---|---|
Тендерийн баримт бичиг | дотуур байр сүү багц1.pdf | 2025-01-21 04:01 | |
Тендерийн баримт бичиг | БАГЦ-2 мах байр.pdf | 2025-01-21 04:01 | |
Тендерийн баримт бичиг | БАГЦ-3 талх нарийн боов байр.pdf | 2025-01-21 04:01 | |
Тендерийн баримт бичиг | БАГЦ-4 хүнсний ногоо байр.pdf | 2025-01-21 04:01 | |
Тендерийн баримт бичиг | БАГЦ-5 Хүнсний үндсэн бүтээгдэхүүн байр.pdf | 2025-01-21 04:01 |